Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Societatea Comerciala SC Come & Go Consulting SRL este o AGENTIE DE TURISM TOUROPERATOARE avand licenta de turism nr. 5666 din data de 19.04.2010 care are in obiectul de activitate rezervari – vanzari de bilete de avion pentru zboruri interne si internationale, rezervari hoteliere si inchirieri de masini, pachete charter, circuite, croaziere si tururi, direct sau prin intermediari.
Come & Go Consulting prin www.Come-Go.ro actioneaza ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, altii (Furnizori de Servicii Turistice).
Come & Go Consulting nu isi asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Contract intre Utilizator si Come & Go Consulting
Contract intre utilizator (Utilizator, dvs.) si Come & Go Consulting (Come & Go Consulting, noi). Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.Come-Go.ro.
Site-ul www.Come-Go.ro va este oferit de Come & Go Consulting, cu sediul social in Str.Aleea Iorgovanilor nr. 2, Giarmata Vii, jud.Timis, Romania. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor
Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nicio alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

Serviciile Come & Go Consulting
Come & Go Consulting va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita.
Rezervarile si vanzarile de bilete de avion se supun Conditiilor Generale Transport aerian (la care se adauga prevederile prezentului Contract).

Informatiile publicate pe Site
Come & Go Consulting ofera prin intermediul Site-ului www.Come-Go.ro informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate.
Come & Go Consulting nu asigura nicio garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.
Come & Go Consulting nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Limba de publicare a informatiilor
Come & Go Consulting depune toate eforturile ca pe varianta in limba romana a Site-ului informatiile relevante privind serviciile oferite si termenii aplicabili unui anumit serviciu sa fie publicate in limba romana, insa datorita faptului ca o mare parte a informatiilor respective sunt preluate dintr-un sistem de rezervari international, anumite informatii, conditii aplicabile anumitor servicii, precum si alte detalii ce pot influenta utilizarea in bune conditii a serviciilor oferite sa fie in limba in engleza. In cazul in care exista orice neclaritati, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a primi asistenta de la unul din consultantii nostri.

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice
Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Come & Go Consulting, prin intermediul www.Come-Go.ro si va intra in vigoare acest contract.
Emiterea biletelor de avion, efectuarea de schimbari de data a biletelor de avion, anulari de bilete de avion sau vouchere, elibererea voucher-elor pentru hoteluri, pentru inchirieri de masini, a asigurarilor de calatorie, asigurarea de suport telefonic si orice alte actiuni ce necesita interventie umana se va face doar in intervalul orar de lucru al agentiei Come & Go Consulting . Programul de functionare al agentie publicat pe site se poate modifica, fara o modificare in prealabil.
Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de ServiciiTuristice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.
La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu Come & Go Consulting pentru detalii complete.
La momentul rezervarii unui zbor, aveti posibilitatea de a introduce detaliile cartii de fidelitate in cazul in care sunteti inscris deja intr-un astfel de program al unei companii aeriene. Va rugam sa notati ca aceste programe de fidelitate se supun termenilor si conditiilor impuse de catre compania la care sunteti inscris.

Pentru mai multe detalii va rugam contactati compania la care sunteti inscris.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli. Va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare (inaintea plecarii) recomandat de companiile aeriene, este de 120 min. pentru zborurile internationale, respective 90 min. pentru zborurile interne. Unele companii aeriene doresc sa reconfirmati zborul cu cel putin 72 h inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervarii dvs. de zbor. Cupoanele biletului de avion trebuie utilizate in ordine consecutiva. In cazul nerespectarii acestei prevederi, compania aeriana isi rezerva dreptul de a anula biletul in cauza.

Anulari/Modificari
In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Come & Go Consulting despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula /modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
Come & Go Consulting sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Come & Go Consulting sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula/modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si Furnizorului de Servicii Turistice.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Come & Go Consulting isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata
Come & Go Consulting accepta momentan doar urmatoarele modalitati de plata:
-    Plata prin transfer bancar / depunere numerar la casieriile bancilor ING Bank si OTP Bank in unul din conturile Come & Go Consulting:

ING Bank- Sucursala Unirii
RO16 INGB 0000 9999 0214 9755 (cont RON)

Plata se va efectua doar de catre titularul facturii fiscale primite in prealabil si mentionand numarul acesteia pe documentul bancar.

-    Plata in numerar la sediul Come & Go Consulting din Bucuresti: Schitu Magureanu 17, apt.1, sector 1

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Come & Go Consulting, hotelului sau a reprezentantului acestuia.
Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.
Come & Go Consulting sau Furnizorul de Servicii Turistice nu isi asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe Site.
Come & Go Consulting sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Come & Go Consulting isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane. In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, Come & Go Consulting sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.
In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua - prin intermediul procesatorului de plati online - verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si  un extras de cont recent.
Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Utilizarea Site-ului www.Come-Go.ro
Come & Go Consulting nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul www.Come-Go.ro si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.
Come & Go Consulting nu garanteaza ca Site-ul www.Come-Go.ro nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs – aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice;
-garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs;
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase;
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Interzicerea accesului pe Site
Come & Go Consulting isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea Come & Go Consulting
Come & Go Consulting nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.
Come & Go Consulting este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

Legaturi catre alte Site-uri
Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. Come & Go Consulting nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate .
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Come & Go Consulting. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora
Come & Go Consulting nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora.
Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Come & Go Consulting sau furnizorii sai.

Rata de schimb
Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.
Modificari asupra Site-ului
Come & Go Consulting poate modifica design-ul sau continutul Site-ului www.Come-Go.ro, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata
Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin Come & Go Consulting. Materialul continut pe Site este proprietatea Come & Go Consulting sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.
Numele Come & Go Consulting precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale Come & Go Consulting sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.
Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

Confidentialitate
Termenii politicii de confidentialitate a Come & Go Consulting sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii.
Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Come & Go Consulting sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Come & Go Consulting.

Politica de Securitate
Come & Go Consulting utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. Come & Go Consulting se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a Come & Go Consulting.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
Come & Go Consulting isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta
Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Come & Go Consulting si este guvernat de legile din Romania.