Corporate

 COME & GO CORPORATE TRAVEL este o agenţie de turism formată dintr-o echipă de profesionişti special dedicaţi turismului de afaceri.
Ne diferenţiem in acest domeniu prin capacitatea noastră de a da 110% pentru fiecare client. Consultanţii noştri au trainingul, experienţa şi resursele necesare împlinirii cerinţelor dvs. Modul nostru de abordare este adaptabil specificului activităţii dvs. pentru a face colaborarea noastră plăcută şi eficientă în acelasi timp.

Câteva dintre serviciile-cheie de care veţi beneficia colaborând cu noi:

• Agent Come & Go dedicat, special pregătit in Corporate Travel

• Abordare flexibilă, însă profesionistă şi completă a afacerii dvs.

• Maximizarea profitului dvs. prin tarife competitive

• Instruire constantă

• Analize de performanţă periodice cu privire la situaţia companiei dvs

• Suport 24/7/365

Succesul nostru se datorează de eforturilor depuse de-a lungul timpul pentru a surprinde constant prin inovaţie şi leadership în acest domeniu. Ne mândrim cu capacitatea de a asculta şi de a anticipa nevoile fundamentale si asteptările clientilor noştri, reacţionând în mod eficient şi proactiv în orice împrejurare.

Clienţii noştri pot fi siguri că, ori de câte ori călătoresc, COME & GO CORPORATE TRAVEL are abilitatea constantă de a le oferi informatia, serviciile si support-ul în timp real indiferent de situaţie.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum poate COME & GO CORPORATE TRAVEL să ofere o soluţie de eficientizare a costurilor de călătorie în sprijinul dezvoltării afacerii dvs, Contactati-ne acum.

Bilete avion, transferuri, hoteluri business
Training-uri, lansări și conferinte
Teambuilding și evenimente corporate
Transport și coordonare profesionistă oriunde în lume