Circuit Thailanda 2019 BANGKOK, THAILAND


  Destinatie: BANGKOK, THAILAND
Mijloc de Transport: Avion
Star Rating.pngStar Rating.pngStar Rating.pngStar Rating.png
Pret: 995€
Sumar:
Circuit  THAILANDA 2019
(Bangkok si Pattaya)
Plecare: 10.03-20.03.2019 (11 zile / 9 nopti)
 
         TARIF/persoana: 995 (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 305 euro
A treia persoana in camera dubla: 955 euro
Copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti (fara pat suplimentar) : 885 euro

 


Rezervare/Cere mai multe detalii


Detalii:
Ziua 1 (10.03): BUCURESTI – DOHA – BANGKOK
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 16:00, pentru imbarcare pe cursa Qatar Airways cu destinatia Bangkok (schimbarea cursei la Doha).
Ziua 2 (11.03): BANGKOK
Sosire in Bangkok la ora locala 11:35. Transfer si cazare hotel The Berkeley Pratunam 4* sau similar. Timp liber pentru relaxare si pentru plimbari scurte.
Ziua 3 (12.03):  BANGKOK – tur de oras
Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Buddha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si cu o greutate de 5 tone si jumatate). Continuam cu Wat Pho (Buddha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos încrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul lui Dawn). Vom vizita si galeria de pietre pretioase Gems. Dupa amiaza, optional, excursie la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani, fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha. Cazare la hotel The Berkeley Pratunam 4*  sau similar.
Ziua 4 (13.03): BANGKOK – vizita piata plutitoare
Mic dejun. Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos. Dupa participarea la piata plutitoare, vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarce in Bangkok si vom avea timp liber pentru cumparaturi. Seara va propunem optional o cina la restaurantul Wanfah, care se afla pe o barca traditionala thailandeza ce are 120 de locuri. Croaziera se desfasoara pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale iar spectacolul va cuprinde muzica live si dansuri traditionale. Cazare la hotel The Berkeley Pratunam 4* sau similar.
Ziua 5 (14.03): BANGKOK 
Mic dejun. Timp liber pentru a explora aceasta metropola exotica sau optional excursie la Ayuthaya, fosta capitala a Siamului, situata la 90 de km de Bangkok. Vom vizita parcul istoric cu diferite situri istorice incluse in patrimoniul UNESCO, apoi continuam cu Bang-Pa-In vechea resedinta de vara a regilor Thailandei. Ne vom intoarce in Bangkok cu un vas de croaziera, la bordul caruia vom servi si pranzul in sistem bufet. Dupa croaziera pe raul Chao Phraya ne vom intoarce la hotel. Cazare la hotel The Berkeley Pratunam 4*.
Ziua 6 (15.03): BANGKOK - PATTAYA
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer cu autocarul catre Pattaya. Pe drum, optional, va propunem o scurta vizita la una dintre cele mai mari gradini zoologice (Tiger Zoo) cu numeroase specii de tigrii si crocodili si spectacole interactive. Dupa pranz vom ajunge in Pattaya. Cazare la hotel Amari Orchid Pattaya 4* sau similar.
Ziua 7 (16.03): PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una dintre cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (parc natural, lac, cactus, orhidee). Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez. Cazare la hotel Amari Orchid Pattaya 4* sau similar.
Ziua 8 (17.03): PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Masa de pranz este inclusa. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare hotel Amari Orchid Pattaya 4*.
Ziua 9 (18.03):  PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare la hotel Amari Orchid Pattaya 4* sau similar.
Ziua 10 (19.03): PATTAYA
Mic dejun. Timp liber sau optional excursie in insula Koh Samed, unde se afla si Parcul National Marina (pranzul este inclus). Vom avea timp pentru plaja si pentru a admira recifele de corali. Seara, ne intoarcem in Pattaya pentru cazare. Cazare la hotel Amari Orchid Pattaya 4* sau similar.
Ziua 11 (20.03): PATTAYA – BANGKOK -  DOHA - BUCURESTI
In jurul orei 05:30 vom lua micul dejun la pachet. Transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare pe cursa Qatar Airways cu destinatia Bucuresti, cu schimbarea cursei la Doha. Sosire la Doha la ora 11:30 si imbarcare pe cursa spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 17:15.

 

Observatii:
SERVICII  INCLUSE:
-transport cu avionul Bucuresti – Bangkok – Bucuresti (via Doha) cu compania QATAR AIRWAYS;
-9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 4*: 4 nopti in Bangkok, 5 nopti in Pattaya; 
-transferuri aeroport – hotel – aeroport;
-transfer Bangkok – Pattaya si retur cu autocarul; 
-vizitele la obiectivele turistice mentionate in program: tur de o jumatate de zi in Bangkok cu ghid local, vizita de jumatate de zi la piata plutitoare Damnoen Saduak;
-insotitor roman de grup. 
 
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
-taxele de aeroport: 395 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
-taxa de viza si procesare acte: 35 EURO/ persoana;
-asigurarea medicala / storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice);
-bacsisurile – se practica in Thailanda (30 USD/ persoana; se achita la sosirea in Thailanda reprezentantului agentiei).
 
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
Bucuresti Otopeni 18:15 – Doha 23:45  / Doha 01:25 – Bangkok 11:35 (a doua zi)
Bangkok 08:35 – Doha 11:50 / Doha 13:05 – Bucuresti Otopeni 17:15 
 
GRUP MINIM: 25 PERSOANE
Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare 
 
INFORMATII DESPRE HOTELURI:
Hotel The Berkeley Pratunam 4* Bangkok – http://www.berkeleypratunam.com/ 
Hotel Amari Orchid Pattaya 4* - Pattaya, http://www.amari.com/ 
 
ACTE NECESARE OBTINERII VIZEI (atentie! viza se va obtine de la consulatul Thailandei din Bucuresti):
Pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere, 1 fotografie recenta tip pasaport, talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, functia, numarul contractului de munca (sau extras de cont in loc de adeverinta), adeverinta de la scoala pentru elevi si studenti, formular de viza completat. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru viza.