Circuit Coreea de Sud SOUTH KOREA


  Destinatie: SOUTH KOREA
Mijloc de Transport: Avion
Star Rating.pngStar Rating.pngStar Rating.pngStar Rating.png
Pret: 2190€
Sumar:
Circuit COREEA DE SUD 2019
Durata: 9 zile / 7 nopti
Data plecare: 03.11.2019
 

Rezervare/Cere mai multe detalii


Detalii:
Ziua 01 : PLECARE DIN SEUL
Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
Ziua 02 : SOSIRE IN SEUL
La sosirea pe aeroportul international din Seul, vei fi intampinat de ghidul local care iti va asigura transferul la hotel.
Ziua 03 : SEUL
Astazi vei pleca intr-o excursie catre Zona Demilitarizata Coreeana, aflata de-a lungul granitei dintre cele doua state. Vei afla informatii legate de Razboiul din Coreea in care au murit milioane de combatanti, vei vedea Casa Libertatii, Podul Libertatii - vechi pod feroviar care traverseaza Raul Imjin si Observatorul Dora. Urcand in Observatorul Dora vei avea o panorama asupra intregii zone demilitarizate. Observatorul se afla la mica distanta de cel de-al treilea tunel de agresiune, singurul deschis publicului dintre cele patru.
Mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 04 : SEUL
Astazi vei face un tur al orasului Seul in care vei vizita principalele sale atractii turistice: Piata Gwanghwamun cu statuile Amiralului Yi si a regelui Sejong. Palatul Gyeongbokgung, centrul de putere in timpul Dinastiei Joseon (1392-1910). Vei continua vizita orasului cu Templul Jogyesa, Strada Insadong, ce se remarca prin magazinele de suveniruri si galeriile de arta, Parcul Tapgol, locul ce a marcat startul protestelor impotriva dominatiei japoneze, Turnul Seul si promenada de pe malul paraului Cheonggyecheon, devenita o populara zona de agrement.
Mese - Mic dejun
Ziua 05 : SEUL - ANDONG - GYEONGJU
Dupa micul dejun vei calatori spre Gyeongju, oras aflat la 410 km de Seul, iar pe traseu te vei opri in Andong.
Mese - Mic dejun
Ziua 06 : GYEONGJU 
Vei face un tur al orasului Gyeongju, vizitand principalele atractii. Vei incepe cu o plimbare in Parcul Tumuli, ce gazduieste mormintele regale datand din perioada Dinastiei Silla. Numeroasele artefactele gasite in aceste morminte arata un remarcabil progres tehnologic si cultural al aceastei perioade. Vei face apoi o plimbare in Parcul Iazului Anapji, un helesteu construit artificial, pe malul caruia au fost ridicate 2 foisoare in care regalitatea isi dedica timpul studiului sau evenimentelor si intalnirilor de socializare. Acesta face parte din complexul Palatului Banwolseong si a fost realizat din ordinul regelui Munmu in anul 674. Vei vizita apoi Grota Seokguram. De asemenea, vei vizita Templul Bulgugksa, construit, la fel ca Grota Seokguram, in secolul al VIII-lea, pe pantele Muntelui Tohamsan de catre dinastia Silla. Templul budist Bulgugsa este impartit in trei zone: Birojeon (Sala Vairocana Buddha), Daeungjeon (Sala Marei Ilumininari) si Geungnakjeon (Sala Beatitudinii Supreme). Seokguram si Templul Bulguksa surprind esenta culturii coreene budiste, fiind primele monumente din Coreea inscrise in patrimoniul UNESCO.
Mese - Mic dejun
Ziua 07 : GYEONGJU - BUSAN
Vei calatori spre Busan, oras aflat la 300 km de Gyeongju.
Veti vizita Templul Haeinsa, situat intr-o zona muntoasa izolata, in sudul peninsulei coreene. Templul gazduieste renumitele Tripitaka Koreana, cea mai completa colectie de scripturi buddhiste, cu o vechime de 800 de ani, ce insumeaza un numar de 81.350 de tipare dreptunghiulare de lemn, gravate pe ambele parti.
Mese - Mic dejun
Ziua 08 : BUSAN - SEUL
Vei calatori cu metroul pana la Piata de peste Jakalchi, una dintre cele mai mari piete de gen, unde vei lua contact cu lumea comertului cu peste si fructe de mare, o incredibila experienta a simturilor. Inainte de plecare gusta celebrul sashimi coreean.
Vei vizita Nurimaru APEC House Nurimaru, un pavilion modern decorat in interior cu elemente din stilul traditional coreean. Acesta este un important centru al politicii externe asiatice si reprezinta locul in care au loc intalniri de nivel inalt, targuri si expozitii. Situat pe malul marii, cladirea are 3 nivele si ofera o panorama minunata asupra Marii Japoniei si asupra unei mici parti din orasul portuar Busan.
Vei fi transferati catre Seul unde te vei caza la hotel.
Mese - Mic dejun
Ziua 09 : PLECARE DIN SEUL
Transfer de la hotel la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa.
Mese - Mic dejun
 
Hoteluri: 
Seul: Kukdo Seul 4* 
Gyeongju: The K-hotel 3* superior 
Busan:Crown Harbor 4*
Observatii:
SERVICII INCLUSE
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Seul - Bucuresti;
Taxele de aeroport pentru zboruri;
Cazare 7 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:
Mesele mentionate in program: 7 Mic dejun, 1 Pranz;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul;
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
Insotitor de grup din partea agentiei;
Bacsis ghizi locali si soferi;
Asigurarea complexa de calatorie;
Serviciu telefonic de urgente 24/7;
Transportul se va face cu autocar privat.
 
SERVICII SUPLIMENTARE
Early check-in, late check-out.